Limitările răspunderii

Site-ul colectează și primește în mod automat anumite informații de pe computer sau dispozitivul mobil, inclusiv activitățile pe care le desfășurați pe site-ul nostru web, platforme și aplicații, tipul de hardware și software pe care îl utilizați (de exemplu, sistemul de operare sau browserul dvs.) și informațiile obținute din cookie-uri. De exemplu, de fiecare dată când vizitați site-ul Web sau utilizați altfel Serviciile, colectăm automat adresa dvs. IP, browserul și tipul dispozitivului, orele de acces, pagina web de pe care ați venit, regiunile din care navigați pagina web și pagina / paginile web la care accesați (după caz).

Când vă înregistrați pentru prima dată pentru un cont pe site și când utilizați Serviciile, colectăm câteva informații personale despre dvs. cum ar fi:

  • Zona geografică în care utilizați computerul și dispozitivele mobile
  • Numele dvs. complet, numele de utilizator și adresa de e-mail și alte date de contact
  • Un ID unic de utilizator site (un șir alfanumeric) care vă este atribuit la înregistrare
  • Alte informații opționale ca parte a profilului contului
  • Adresa dvs. IP și, după caz, ora de marcă legată de consimțământul dvs. și confirmarea consimțământului
  • Alte informații transmise de dvs. sau de reprezentanții organizației dvs. prin diferite metode

Termeni și condiții

În niciun caz, site-ul nu va fi răspunzător pentru daune directe, indirecte, speciale, incidentale sau consecințe, inclusiv, fără a se limita la, pierderea de date sau profit, care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor de pe acest site chiar dacă site-ul sau un reprezentant autorizat au fost informați despre posibilitatea unor astfel de daune. În cazul în care utilizarea materialelor de pe acest site duce la necesitatea de a repara, repara sau corecta echipamente sau date, vă veți asuma orice costuri.

Tipuri de licențe și utilizare a șabloanelor

Toate șabloanele noastre moștenesc licența publică generală GNU de la HTML. Nu le puteți oferi, modificate sau nemodificate, pentru redistribuire sau revânzare de orice fel. Nu puteți utiliza una dintre temele noastre pe un domeniu HTML.

Serviciile ajută clienții noștri să își promoveze produsele și serviciile, marketingul și publicitatea; audiența site-ului; planificarea și publicarea mesajelor; și analiza rezultatelor.

Calitatea de membru al proiectantului și modul în care se aplică

Prin utilizarea oricăruia dintre Servicii sau prin trimiterea sau colectarea informațiilor personale prin intermediul Serviciilor, vă dați acordul pentru colectarea, transferul, divulgarea stocării și utilizarea informațiilor dvs. personale în modul prevăzut în această Politică de confidențialitate. Dacă nu consimțiți la utilizarea informațiilor dvs. personale în aceste moduri, vă rugăm să încetați să utilizați Serviciile.

Înapoi